AVSNITT 1 – VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik, som en del av inköpsprocessen samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.

När du bläddrar på vår webbplats tar vi automatiskt emot datorns internetprotokoll (IP) -adress för att ge oss information som hjälper oss att lära oss om din webbläsare och operativsystem. E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med din tillåtelse kan vi skicka e-postmeddelanden om vår webbplats, nya produkter och tjänster och andra uppdateringar.

Vi förbehåller oss rätten att släppa ut och avslöja personliga uppgifter som är relativa eller tillhandahållna av dig till brottsbekämpande myndigheter eller andra statliga tjänstemän, eftersom vi enligt vårt eget gottfinnande anser att de är nödvändiga för att följa gällande lagar eller på begäran någon statlig enhet eller byrå .

AVSNITT 2 – SAMTYCKE

Hur får du mitt samtycke?

När du ger oss personliga uppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, beställa, ordna leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in din personliga information och använder den endast av den specifika orsaken.

Om vi ​​ber om din personliga information av sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att fråga dig direkt för ditt uttryckta samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?

Om du efter ditt inloggning har blivit omtyckt, kan du återkalla ditt samtycke för att vi kontaktar dig, för fortsatt insamling, användning eller offentliggörande av din information, när som helst genom att kontakta oss på https://www.wifixtraboost.se/kontakt-se/

AVSNITT 3 – UTSLÄPP

Vi kan avslöja din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du bryter mot våra användarvillkor.

AVSNITT 4 – BETALNING

Alla direkta betalnings gateways följer de standarder som fastställs av PCI-DSS, som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats för varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår webbplats och dess tjänsteleverantörer.

AVSNITT 5 – TJÄNSTFÖRETAGET

Generellt kommer de tredje partens leverantörer som samlar in, använder och lämnar din information i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalnings gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har emellertid sina egna sekretesspolicyer avseende den information som vi måste tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.

Kom i synnerhet ihåg att vissa leverantörer kan vara placerade i eller ha faciliteter som ligger i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Så om du väljer att fortsätta med en transaktion som involverar en tredje parts tjänsteleverantörs tjänster, kan din information bli föremål för lagar i jurisdiktion (er) där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.

När du lämnar vår webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller program, regleras du inte längre av denna sekretesspolicy eller vår användarvillkor för webbplatsen.

länkar

När du klickar på länkar på vår webbplats kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis för andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretessutlåtanden.

AVSNITT 6 – SÄKERHET

För att skydda din personliga information tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är felaktigt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört. Om du ger oss din kreditkortsinformation, krypteras informationen med SSL (Secure Socket Layer Technology) och lagras med AES-256-kryptering. Trots att ingen överföringsmetod över Internet eller elektronisk lagring är 100% säker följer vi alla krav på PCI-DSS och implementerar ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

AVSNITT 7 – ÅTGÄRDENS ÅTGÄRD

Genom att använda den här webbplatsen representerar du att du är minst åldern i majoriteten i ditt hemland eller i ditt hemland eller att du är majoritetsålder i ditt hemland eller bostadsort och du har gett ditt samtycke till att tillåta något av dina mindre beroende personer att använda den här webbplatsen.

AVSNITT 8 – ÄNDRINGAR TILL DENNA PRIVATPOLITIK

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy, så var snäll och kolla in det ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de skickas på hemsidan. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy, meddelar vi dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller avslöjar Det. Om vårt företag förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan din information överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter eller tjänster till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKT INFORMATION

Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information vi har om dig, registrera ett klagomål eller bara ha mer information kontakta oss på https://www.wifixtraboost.se/kontakt-se/