WIFI XtraBoost i Sverige

Betala inte mer för att uppgradera ditt internetpaket – beställ istället WIFI XtraBoost och ta del av en otrolig ökning av WiFi-hastigheten med FRI FRAKT inom Sverige!

WIFI XtraBoost är endast tillgänglig online – Att köpa från den officiella webbplatsen är den enda garantin för att du får det bästa möjliga erbjudandet.

Allt du behöver göra är att fylla i leveransinformationen på webbplatsen, betala för din beställning, och låta oss ta hand om resten!

OM WIFI XTRABOOST

Det finns inte så många saker som är mer irriterande än ett långsamt internet och ”döda WiFi-zoner” runt om i hemmet … Det tar en evighet att ladda en enda webbplats, videobuffring tar så lång tid att du inte ens vill titta på den längre, och ständigt ”brutna” videosamtal ger oändlig frustration istället för lycka. Låter det bekant? Men det finns en perfekt lösning som löser alla dessa irritationsmoment på några sekunder – den kallas WIFI XtraBoost!

Denna kompakta men kraftfulla enhet gör att du kan öka din WiFi-hastighet och räckvidd genom att ”ta tag i” en signal från din router och förstärka den så att du även når de hörn som är längst ifrån i ditt hem!

VAD SÄRSKILJER WIFI XTRABOOST?

Om du har en långsam internetuppkoppling, då har du säkert prövat många sätt att åtgärda problemet. De flesta lösningar på ”döda WiFi-zoner”, som att flytta på routern, byta WiFi-kanal eller använda en fast uppkoppling är inte bara obekväma utan även komplicerade eller till och med omöjliga för vissa. Inte heller är det till någon nytta att ringa internetleverantören. De vill bara att du betalar mer för att uppgradera en redan dyr tjänst … vilket inte ens hjälper!

WIFI XtraBoost – liten storlek men kraftfull funktion. Vanligtvis delar flera olika enheter på samma WiFi i ett hem – men inte ens det är längre ett problem med denna genialiska enhet. Saken med WIFI XtraBoost är att du behöver inga specialkunskaper eller extra utrustning för att få det att fungera – du behöver bara koppla in den i vägguttaget och sedan ansluter den och fungerar tillsammans med din router.  Din WiFi-hastighet och täckning förbättras omgående i hela hemmet och utan att betala mer till internetleverantören!

HUR FUNGERAR WIFI XTRABOOST?

Nuförtiden är signalen för de flesta routerboxar för svag för att tillgodose det moderna hemmet. Det är inte bara att det inte är tillräckligt att använda med mer än en enhet, det går vanligtvis inte ens genom tjockare väggar, flera våningar eller flera andra hinder …

Du vet säkert hur det slutar – långa laddningstider, långsam videobuffring, allmänt dålig uppkoppling … WIFI XtraBoost löser dina uppkopplingsproblem i 3 enkla steg:

 1. Koppla in enheten i valfritt vägguttag (tips: fungerar ännu bättre när den kopplas in ungefär halvvägs från den ”döda punkten”),
 2. Anslut den till din router,
 3. Njut av snabbt internet i varje hörn i ditt hus!

Då kanske du frågar, exakt hur fungerar det? WiFi XtraBoost tar emot din befintliga WiFi-signal och repeterar en starkare och snabbare signal runt om i hemmet! Så enkelt är det!

HUVUDSAKLIGA EGENSKAPER

 • Gör din WiFi-signal snabbare, starkare och mer pålitlig
 • Ökar nedladdnings- och uppladdningshastigheter
 • Kan vara ansluten var som helst i hemmet
 • Eliminerar WiFi ”döda zoner”
 • Lätt att installera
 • WPS-funktion
 • Alla har råd med den!

VEM KAN ANVÄNDA WIFI XTRABOOST?

WIFI XtraBoost erbjuder de fördelar som gillas av alla som behöver snabbare och pålitligare internetuppkoppling och större täckning i hemmet eller på arbetsplatsen. Oavsett om du är en passionerad gamer, älskar filmer eller en enkel student som bara behöver all information som finns tillgänglig hela tiden – WiFi XtraBoost uppfyller allas behov.

VARFÖR WIFI XTRABOOST?

Fem skäl:

 1. Hastighet – direkt efter anslutning kommer du kunna spela online-spel, titta på filmer, använda YouTube, njuta av obrutna videosamtal och mycket mer med snabbare och starkare WiFi-uppkoppling!
 2. Otroligt enkel installation – koppla in, anslut och gläds!
 3. Universal – kompatibel med alla typer av WiFi-routers, telefoner, laptops eller surfplattor,
 4. Enkel och självständig – en mini-enhet som kopplas in utan externa antenner,
 5. Kostnadseffektiv – förbättrar väsentligt din WiFi-uppkoppling utan att betala mer till internetleverantören.

HUR MYCKET KOSTAR WIFI XTRABOOST I SVERIGE?

SPECIALERBJUDANDE: under begränsad tid kör WIFI XtraBoost en kampanj i Sverige som ger dig möjligheten att få denna otroliga WiFi-förstärkare med 50 % REA, för endast 1099.98 kr 549.99 kr med FRI FRAKT!

HUR OCH VAR KÖPER MAN WIFI XTRABOOST?

WIFI XtraBoost är endast tillgänglig online och hittas på den officiella webbplatsen. Att köpa direkt från den officiella butiken garanterar att du får kombinationen av bästa pris och kvalitet.